Makrelę oczyszczoną z ości wraz z cebulą, papryką i pietruszką miksujemy. Powstałą pastą smarujemy chleb, a następnie nakładamy sałatę i ogórka.
Kroimy składniki, polewamy oliwą, posypujemy ulubionymi przyprawami i mieszamy ze szpinakiem. Podajemy z chlebem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Bazylia (suszona) | 8g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Cebula | 150g |
![]() |
|
Chleb żytni | 210g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 150g |
![]() |
|
Jabłko | 100g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 240g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 100g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 70g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 10g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Ogórek | 40g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 120g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Pomarańcze | 200g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 30g |
![]() |
|
Sałata | 20g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 40g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |