Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Zalewamy mlekiem i mieszamy z posiekanymi migdałami, pokrojonym na drobne kawałki bananem i karobem.
Wszystkie składniki miksujemy w blenderze.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 12g |
![]() |
|
Banan | 120g |
![]() |
|
Cebula | 90g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 30g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 100g |
![]() |
|
Groszek zielony konserwowy bez zalewy | 120g |
![]() |
|
Imbir | 4g |
![]() |
|
Kapusta kwaszona (kiszona) | 200g |
![]() |
|
Karob | 6g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Kasza gryczana | 60g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 60g |
![]() |
|
Melon | 200g |
![]() |
|
Migdały | 15g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 250ml |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 500ml |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 80g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 30g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 140g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 160g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 50g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 120g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 15g |
![]() |