Zmiksuj wszystko w blenderze
1. Wymieszaj składniki
Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 150g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Cynamon | 4g |
![]() |
|
Dżem truskawkowy niskosłodzony | 30g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 250g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 150g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 60g |
![]() |
|
Jabłko | 360g |
![]() |
|
Kabanosy z kurczaka | 30g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 50g |
![]() |
|
Kefir, 2% tluszczu | 440g |
![]() |
|
Mango | 120g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 240ml |
![]() |
|
Olej kokosowy | 25g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Pomarańcze | 250g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 100g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 90g |
![]() |
|
Sezam | 10g |
![]() |