Makrelę oczyszczoną z ości wraz z cebulą, papryką i pietruszką miksujemy. Powstałą pastą smarujemy chleb, a następnie nakładamy sałatę i ogórka.
Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 3g |
![]() |
|
Banan | 60g |
![]() |
|
Cebula | 60g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Gruszka | 260g |
![]() |
|
Hummus z suszonymi pomidorami | 80g |
![]() |
|
Imbir | 10g |
![]() |
|
Jabłko | 300g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 24g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 120g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 330g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 64g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 80g |
![]() |
|
Marchew | 300g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 24g |
![]() |
|
Ogórek gruntowy | 70g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 120g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 620g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 40g |
![]() |
|
Rodzynki | 10g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 180g |
![]() |
|
Sałata | 20g |
![]() |
|
Sok z buraków | 150g |
![]() |
|
Woda | 500ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |