Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Całość wsypujemy do miski i zalewamy mlekiem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 6g |
![]() |
|
Banan | 360g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 90g |
![]() |
|
Fasola cięta konserwowa bez zalewy | 30g |
![]() |
|
Groszek zielony konserwowy bez zalewy | 30g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 280g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 595g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 96g |
![]() |
|
Marchew | 30g |
![]() |
|
Margaryna do pieczywa | 5g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 750ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 15g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Ogórek gruntowy | 105g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 0g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 60g |
![]() |
|
Rodzynki | 22g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 270g |
![]() |
|
Seler, korzeń | 30g |
![]() |
|
Ser gouda tłusty | 30g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 12g |
![]() |
|
Sok z buraków | 225g |
![]() |
|
Szpinak | 100g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 20g |
![]() |
|
Sól biała | 0g |
![]() |
|
Ziemniaki | 30g |
![]() |