Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Zalewamy mlekiem i mieszamy z posiekanymi migdałami, pokrojonym na drobne kawałki bananem i karobem.
Kanapki smarujemy masłem. Nakładamy sałatę, szynkę i pomidory. Posypujemy pieprzem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 240g |
![]() |
|
Bazylia świeża | 12g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Czosnek | 1g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 400g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 200g |
![]() |
|
Imbir (proszek) | 1g |
![]() |
|
Karob | 6g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 280g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Mielona papryka chilli | 1g |
![]() |
|
Migdały | 15g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 500ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 60g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 150g |
![]() |
|
Pomidory | 850g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 50g |
![]() |
|
Sałata | 15g |
![]() |
|
Sos sojowy jasny | 15g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 40g |
![]() |
|
Tymianek suszony | 1g |
![]() |