Makrelę oczyszczoną z ości miksujemy wraz z cebulą, papryką i pietruszką. Powstałą pastą smarujemy chleb, a następnie nakładamy sałatę i ogórka.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 840g |
![]() |
|
Banan | 240g |
![]() |
|
Bazylia (suszona) | 8g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Cebula | 150g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Cytryna | 6g |
![]() |
|
Jabłko | 300g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 480g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 100g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 60g |
![]() |
|
Malina | 60g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 15g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 50g |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 240g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 120g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 40g |
![]() |
|
Quinoa (komosa ryżowa) | 70g |
![]() |
|
Sałata | 15g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 28g |
![]() |