Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
Przepis podesłany przez naszego użytkownika.
W przepisie użyte są mąki bezglutenowe. Można je zastąpić mąką pszenną pełnoziarnistą.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bułka grahamka | 100g |
![]() |
|
Cukier trzcinowy nierafinowany | 3g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 56g |
![]() |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 120g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 90g |
![]() |
|
Makaron pełnoziarnisty | 120g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Mieszanka włoska mrożona | 200g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 22g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 178ml |
![]() |
|
Mąka ryżowa | 30g |
![]() |
|
Mąka z ciecierzycy (cieciorki) | 30g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 15g |
![]() |
|
Przyprawa włoska | 20g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Płatki owsiane | 40g |
![]() |
|
Rodzynki | 30g |
![]() |
|
Ser twarogowy chudy | 100g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 320g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 60g |
![]() |
|
Szczypiorek | 6g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |