Warzywa kroimy w paski, dodajemy jarmuż i smażymy na oleju. Dodajemy jajko, posypujemy oregano, pieprzem i solą do smaku, mieszamy i podsmażamy z obydwu stron - gotowe. Całość spożywamy zagryzając chlebem.
1. Banany pokroić w plasterki i włożyć do zamrażarki na minimum 2 godziny.
2. Miksujemy je w blenderze razem z miodem i kakao, do uzyskania gładkiej konsystencji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 480g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 70g |
![]() |
|
Chleb żytni | 200g |
![]() |
|
Cukinia | 300g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 224g |
![]() |
|
Jarmuż | 100g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 10g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 70g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 500ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Ocet balsamiczny | 3g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 120g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 5g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 210g |
![]() |
|
Pomidory | 60g |
![]() |
|
Szpinak | 150g |
![]() |
|
Śledź marynowany | 150g |
![]() |