1. Banany pokroić w plasterki i włożyć do zamrażarki na minimum 2 godziny.
2. Miksujemy je w blenderze razem z miodem i kakao, do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki pasty miksujemy w blenderze. Powstałą pastą smarujemy kromki.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 80g |
![]() |
|
Banan | 240g |
![]() |
|
Chleb żytni | 280g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 250g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 150g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 100g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 10g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 41g |
![]() |
|
Masło | 20g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 120g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Pomidory | 140g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 100g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 75g |
![]() |
|
Sardynka w oleju | 60g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 250g |
![]() |
|
Sezam | 10g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 12g |
![]() |
|
Szczypiorek | 10g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 80g |
![]() |