Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Całość wsypujemy do miski i zalewamy mlekiem.
1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 9g |
![]() |
|
Banan | 240g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 300g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Cukinia | 800g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 240g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 200g |
![]() |
|
Kiełbasa podwawelska | 150g |
![]() |
|
Migdały | 15g |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 250g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 500ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Ocet balsamiczny | 4g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 30g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 140g |
![]() |
|
Pomidory | 240g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 60g |
![]() |
|
Szpinak | 200g |
![]() |