1. Rzodkiewkę pokrój w plasterki. 2. Wafle ryżowe posmaruj hummusem i obłóż rzodkiewką.
Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 240g |
1,20 zł
(4,99 zł) |
|
Cynamon | 4g |
0,51 zł
(2,29 zł) |
|
Filet z łososia | 160g |
15,74 zł
(24,59 zł) |
|
Hummus naturalny | 120g |
4,49 zł
(5,98 zł) |
|
Jabłko | 360g |
1,57 zł
(3,49 zł) |
|
Jaja kurze całe | 100g |
0,70 zł
(6,99 zł) |
|
Kasza jaglana | 50g |
0,48 zł
(3,39 zł) |
|
Krążki ryżowe | 60g |
1,47 zł
(2,69 zł) |
|
Makaron ryżowy | 160g |
6,23 zł
(7,79 zł) |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 50g |
0,25 zł
(4,99 zł) |
|
Natka pietruszki | 12g |
1,05 zł
(2,19 zł) |
|
Olej rzepakowy | 20g |
0,14 zł
(6,99 zł) |
|
Rodzynki | 7g |
0,16 zł
(4,49 zł) |
|
Rzodkiewka | 90g |
1,87 zł
(2,49 zł) |
|
Suszone pomidory | 28g |
0,70 zł
(6,99 zł) |
|
Szpinak | 200g |
3,99 zł
(3,99 zł) |