1. Banany pokroić w plasterki i włożyć do zamrażarki na minimum 2 godziny.
2. Miksujemy je w blenderze razem z miodem i kakao, do uzyskania gładkiej konsystencji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 240g |
![]() |
|
Bazylia (suszona) | 8g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 100g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 30g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 150g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 10g |
![]() |
|
Mak niebieski | 10g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 240g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 60g |
![]() |
|
Migdały | 10g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 250ml |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 100g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 80g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 60g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 200g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 60g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 20g |
![]() |
|
Wiórki kokosowe | 6g |
![]() |