Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Zalewamy mlekiem i mieszamy z posiekanymi migdałami, pokrojonym na drobne kawałki bananem i karobem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Ananas | 100g |
![]() |
|
Banan | 120g |
![]() |
|
Bulion warzywny | 1500g |
![]() |
|
Czosnek | 90g |
![]() |
|
Karob | 6g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Kiwi | 225g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 30g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 140g |
![]() |
|
Marchew | 90g |
![]() |
|
Masło | 30g |
![]() |
|
Migdały | 15g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 250ml |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 18g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 120g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 60g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 200g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 50g |
![]() |
|
Seler, korzeń | 60g |
![]() |
|
Ziemniaki | 300g |
![]() |
|
Śledź marynowany | 150g |
![]() |