Kanapki smarujemy masłem. Nakładamy sałatę, szynkę i pomidory. Posypujemy pieprzem.
Warzywa kroimy w paski, dodajemy jarmuż i smażymy na oleju. Dodajemy jajko, posypujemy oregano, pieprzem i solą do smaku, mieszamy i podsmażamy z obydwu stron - gotowe. Całość spożywamy zagryzając chlebem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 12g |
![]() |
|
Brzoskwinia | 340g |
![]() |
|
Cebula | 30g |
![]() |
|
Chleb żytni | 245g |
![]() |
|
Cukinia | 300g |
![]() |
|
Czosnek | 15g |
![]() |
|
Dynia | 330g |
![]() |
|
Groch, nasiona suche | 66g |
![]() |
|
Groszek zielony konserwowy bez zalewy | 60g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 224g |
![]() |
|
Jarmuż | 100g |
![]() |
|
Marchew | 120g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 9g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 460ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Nasiona słonecznika (łuskane) | 30g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 15g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 140g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 80g |
![]() |
|
Pietruszka, korzeń | 120g |
![]() |
|
Pomidory | 170g |
![]() |
|
Por | 210g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 60g |
![]() |
|
Sałata | 15g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 40g |
![]() |