1. Banany pokroić w plasterki i włożyć do zamrażarki na minimum 2 godziny.
2. Miksujemy je w blenderze razem z miodem i kakao, do uzyskania gładkiej konsystencji.
Pokrojone w paski suszone pomidory i łososia smażymy na patelni na oleju razem ze szpinakiem. Obok przygotowujemy makaron ryżowy według przepisu na opakowaniu. Na talerzu wykładamy makaron, następnie łososia z warzywami. Całość posypujemy natką pietruszki.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 240g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 60g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 50g |
![]() |
|
Chleb żytni | 280g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 10g |
![]() |
|
Kasza manna | 100g |
![]() |
|
Makaron ryżowy | 100g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 400ml |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Ogórek | 80g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Oliwki zielone marynowane, konserwowe | 45g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 140g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 30g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 90g |
![]() |
|
Ser typu "Feta" | 50g |
![]() |
|
Sezam | 10g |
![]() |
|
Siemię lniane | 10g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 5g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 28g |
![]() |
|
Syrop klonowy | 10g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Szpinak | 200g |
![]() |
|
Łosoś, świeży | 100g |
![]() |