Chleb smarujemy masłem, kładziemy twaróg, na niego pokrojone rzodkiewki. Doprawiamy do smaku. Jemy z gruszką
1. Banany i mleko miksujemy w blenderze lub rozgniatamy widelcem, a następnie dokładnie mieszamy z pozostałymi składnikami, aż do uzyskania gładkiej konsystencji.
2. Małą foremkę (20x20 lub okrągłą do tarty) wykładamy papierem do pieczenia, a następnie wypełniamy powstałą masą.
3. Pieczemy w piekarniku nagrzanym do temperatury 180 stopni, przez około 40 minut.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 600g |
![]() |
|
Chleb żytni | 175g |
![]() |
|
Cynamon | 20g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 320g |
![]() |
|
Gruszka | 150g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 50g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 20g |
![]() |
|
Ksylitol | 14g |
![]() |
|
Marchew z groszkiem mrożona | 130g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Masło klarowane | 20g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 100g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 250ml |
![]() |
|
Mąka pszenna typ 500 | 14g |
![]() |
|
Mąka ryżowa | 200g |
![]() |
|
Mąka ziemniaczana | 14g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Ogórek | 40g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 60g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Pomarańcze | 200g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 3g |
![]() |
|
Płatki ryżowe | 100g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 30g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 60g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 100g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 40g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Sól biała | 2g |
![]() |
|
Śmietana 18% | 80g |
![]() |