Makrelę oczyszczoną z ości wraz z cebulą, papryką i pietruszką miksujemy. Powstałą pastą smarujemy chleb, a następnie nakładamy sałatę i ogórka.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bazylia świeża | 12g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 300g |
![]() |
|
Cebula | 110g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 400g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 200g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Kapusta kwaszona (kiszona) | 400g |
![]() |
|
Kasza gryczana | 120g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 200g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 70g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 15g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 990ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 15g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 120g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 60g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 190g |
![]() |
|
Pomidory | 680g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 40g |
![]() |
|
Sałata | 20g |
![]() |