Składniki pasty miksujemy w blenderze. Powstałą pastą smarujemy kromki.
Chleb smarujemy masłem, kładziemy twaróg, na niego pokrojone rzodkiewki. Doprawiamy do smaku. Jemy z gruszką
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Chleb żytni | 245g |
![]() |
|
Filet z łososia | 160g |
![]() |
|
Gruszka | 410g |
![]() |
|
Jabłko | 100g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 240g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 8g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 40g |
![]() |
|
Makaron ryżowy | 160g |
![]() |
|
Masło | 25g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 10g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 48g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 30g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 30g |
![]() |
|
Sardynka w oleju | 60g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 100g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 6g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 28g |
![]() |
|
Szczypiorek | 5g |
![]() |
|
Szpinak | 200g |
![]() |