Makaron gotujemy al dente, nim się zagotuje delikatnie podgrzewamy na patelni pokrojoną w kostkę gruszkę. Do odcedzonego makaronu wrzucamy ser, gruszki i posiekane orzechy włoskie.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Czekolada deserowa | 100g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Dżem malinowy | 15g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Fasola szparagowa | 250g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 150g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 70g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 200g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 185g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 200g |
![]() |
|
Mleko krowie 0,5% | 120g |
![]() |
|
Mąka owsiana | 105g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Mąka ryżowa | 100g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 17g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 30g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 8g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 100g |
![]() |
|
Ser gorgonzola | 100g |
![]() |
|
Sezam | 10g |
![]() |
|
Skyr - jogurt islandzki | 150g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Woda | 120ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |