Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Wszystkie składniki miksujemy w blenderze.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 6g |
0,42 zł
(6,99 zł) |
|
Bazylia świeża | 6g |
0,48 zł
(7,99 zł) |
|
Cebula | 320g |
0,76 zł
(1,89 zł) |
|
Chleb żytni | 70g |
0,66 zł
(3,79 zł) |
|
Czosnek niedźwiedzi | 0.4g |
0,10 zł
(5,99 zł) |
|
Fasola szparagowa | 200g |
2,44 zł
(5,49 zł) |
|
Gruszka | 130g |
0,91 zł
(6,99 zł) |
|
Imbir | 7g |
0,20 zł
(5,69 zł) |
|
Jabłko | 150g |
0,65 zł
(3,49 zł) |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
1,12 zł
(13,99 zł) |
|
Jarmuż | 500g |
13,98 zł
(13,98 zł) |
|
Koncentrat pomidorowy 30% | 700g |
13,04 zł
(13,41 zł) |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 100g |
1,12 zł
(4,49 zł) |
|
Marchew | 270g |
0,82 zł
(2,29 zł) |
|
Masło | 3g |
0,07 zł
(4,99 zł) |
|
Melon | 100g |
1,00 zł
(11,99 zł) |
|
Mielona papryka słodka | 0.4g |
0,03 zł
(1,29 zł) |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
2,37 zł
(9,49 zł) |
|
Olej rzepakowy | 10g |
0,07 zł
(6,99 zł) |
|
Oliwa z oliwek | 30g |
1,32 zł
(10,99 zł) |
|
Pieprz Cayenne | 0.02g |
0,00 zł
(2,29 zł) |
|
Pietruszka, korzeń | 270g |
2,24 zł
(2,49 zł) |
|
Pomidory | 425g |
2,26 zł
(3,99 zł) |
|
Por | 280g |
4,86 zł
(7,98 zł) |
|
Sałata | 10g |
0,36 zł
(4,99 zł) |
|
Szynka z indyka | 30g |
1,41 zł
(7,99 zł) |
|
Sól himalajska | 2g |
0,02 zł
(3,49 zł) |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |