Makrelę oczyszczoną z ości wraz z cebulą, papryką i pietruszką miksujemy. Powstałą pastą smarujemy chleb, a następnie nakładamy sałatę i ogórka.
1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 120g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 100g |
![]() |
|
Cebula | 30g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 50g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 230g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 16g |
![]() |
|
Kiwi | 75g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 70g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 40g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Ogórek gruntowy | 20g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 60g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 30g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 100g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 45g |
![]() |
|
Sałata | 10g |
![]() |
|
Sok z buraków | 50g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |