Wszystkie składniki miksujemy w blenderze.
1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 6g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 100g |
![]() |
|
Cebula | 640g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Czosnek niedźwiedzi | 0.8g |
![]() |
|
Imbir | 2g |
![]() |
|
Jarmuż | 1000g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 150g |
![]() |
|
Kapusta kwaszona (kiszona) | 110g |
![]() |
|
Koncentrat pomidorowy 30% | 1400g |
![]() |
|
Marchew | 563g |
![]() |
|
Melon | 100g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 0.8g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Natka pietruszki | 6g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 5g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 20g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 15g |
![]() |
|
Pieprz Cayenne | 0.04g |
![]() |
|
Pietruszka, korzeń | 540g |
![]() |
|
Por | 560g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 20g |
![]() |
|
Sól himalajska | 4g |
![]() |