Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Cynamon | 4g |
![]() |
|
Hummus z chilli | 40g |
![]() |
|
Jabłko | 510g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 50g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 80g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 50g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 16g |
![]() |
|
Marchew | 330g |
![]() |
|
Ogórek gruntowy | 20g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 310g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 15g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 45g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 20g |
![]() |
|
Sok z buraków | 50g |
![]() |