1. Wymieszaj składniki
Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Ananas | 100g |
![]() |
|
Cebula | 50g |
![]() |
|
Cynamon | 4g |
![]() |
|
Dżem truskawkowy niskosłodzony | 30g |
![]() |
|
Jabłko | 360g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 174g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 50g |
![]() |
|
Kefir, 2% tluszczu | 440g |
![]() |
|
Kiwi | 225g |
![]() |
|
Mielona papryka chilli | 1g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 6g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 120g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 160g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |
|
Sól himalajska | 1g |
![]() |
|
Woda | 262ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |