1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Aromat waniliowy | 3g |
![]() |
|
Banan | 120g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Cebula | 30g |
![]() |
|
Chleb żytni | 35g |
![]() |
|
Czarne jagody | 125g |
![]() |
|
Groszek zielony konserwowy bez zalewy | 60g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 200g |
![]() |
|
Masło | 5g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Mleko sojowe | 250ml |
![]() |
|
Mąka pszenna typ 500 | 250g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 30g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Olej słonecznikowy | 50g |
![]() |
|
Otręby owsiane | 50g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 80g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 3g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 60g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 15g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |