Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Borówka amerykańska | 100g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Cynamon | 4g |
![]() |
|
Jabłko | 540g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 275g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 50g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 20g |
![]() |
|
Musli z rodzynkami i orzechami | 75g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Ogórek kiszony | 30g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 30g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |
|
Rukola | 10g |
![]() |
|
Schab pieczony | 20g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 15g |
![]() |
|
Siemię lniane | 5g |
![]() |
|
Sok jabłkowy | 200g |
0,00 zł
(0,00 zł) |