Zmiksuj wszystkie składniki (lub wrzuć do wyciskarki).
Przepis przesłany przez użytkownika
1. Rzodkiewkę pokrój w plasterki. 2. Wafle ryżowe posmaruj hummusem i obłóż rzodkiewką.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Cynamon | 2g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 40g |
![]() |
|
Jabłko | 660g |
![]() |
|
Kalafior | 440g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 10g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 20g |
![]() |
|
Malina | 60g |
![]() |
|
Marchew | 15g |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 240g |
![]() |
|
Ogórek | 180g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 15g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 0.25g |
![]() |
|
Pomarańcze | 240g |
![]() |
|
Quinoa (komosa ryżowa) | 70g |
![]() |
|
Rodzynki | 15g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 30g |
![]() |
|
Sól himalajska | 0.25g |
![]() |
|
Woda | 50ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |