Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bułka grahamka | 50g |
![]() |
|
Chleb tostowy pełnoziarnisty | 46g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 45g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Mielona papryka chilli | 3g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 120g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 30g |
![]() |
|
Polędwica sopocka | 12g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 60g |
![]() |
|
Schab bez kości | 100g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 100g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 15g |
![]() |
|
Serek twarogowy ziarnisty | 80g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Sos sojowy jasny | 10g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 75g |
![]() |
|
Szczypiorek | 13g |
![]() |