Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
Zmiksuj wszystkie składniki (lub wrzuć do wyciskarki).
Przepis przesłany przez użytkownika
| Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
|---|---|---|---|
| Bułka grahamka | 50g |
0,68 zł
(0,89 zł) |
|
| Dorsz, świeży, filety bez skóry | 330g |
25,29 zł
(45,98 zł) |
|
| Jabłko | 510g |
2,22 zł
(3,49 zł) |
|
| Jogurt naturalny 2% | 45g |
0,35 zł
(1,39 zł) |
|
| Kasza jaglana | 140g |
1,36 zł
(3,39 zł) |
|
| Koncentrat pomidorowy 30% | 37g |
0,69 zł
(1,49 zł) |
|
| Krążki ryżowe | 20g |
0,49 zł
(2,69 zł) |
|
| Marchew | 15g |
0,05 zł
(2,29 zł) |
|
| Masło | 10g |
0,25 zł
(4,99 zł) |
|
| Miód pszczeli | 24g |
0,90 zł
(14,99 zł) |
|
| Pomarańcze | 240g |
1,50 zł
(7,49 zł) |
|
| Por | 280g |
4,86 zł
(7,98 zł) |
|
| Ser twarogowy półtłusty | 100g |
1,60 zł
(3,99 zł) |
|
| Szczypiorek | 3g |
0,30 zł
(2,49 zł) |
|
| Sól biała | 2g |
0,01 zł
(1,99 zł) |