Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Ananas | 100g |
![]() |
|
Burak | 100g |
![]() |
|
Czosnek | 10g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 100g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Hummus z suszonymi pomidorami | 40g |
![]() |
|
Imbir | 5g |
![]() |
|
Jabłko | 250g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 50g |
![]() |
|
Kiwi | 225g |
![]() |
|
Marchew | 150g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 10g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 240ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 240g |
![]() |
|
Pomidory | 300g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 30g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 10g |
![]() |
|
Woda | 700ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |