1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 40g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 60g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 170g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 50g |
![]() |
|
Marchew | 150g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 6g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 5g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 280g |
![]() |
|
Pomidory | 80g |
![]() |
|
Sardynka w oleju | 40g |
![]() |
|
Szczypiorek | 5g |
![]() |