Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Wszystkie składniki miksujemy w blenderze.
| Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
|---|---|---|---|
| Amarantus ekspandowany | 6g |
0,42 zł
(6,99 zł) |
|
| Cebula | 100g |
0,24 zł
(1,89 zł) |
|
| Czerwona fasola (konserwowa) | 120g |
1,44 zł
(4,79 zł) |
|
| Czosnek | 2g |
0,09 zł
(2,19 zł) |
|
| Fasolka szparagowa mrożona | 225g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
| Gruszka | 130g |
0,91 zł
(6,99 zł) |
|
| Imbir | 7g |
0,20 zł
(5,69 zł) |
|
| Jabłko | 150g |
0,65 zł
(3,49 zł) |
|
| Jagody goji (suszone) | 12g |
1,12 zł
(13,99 zł) |
|
| Jarmuż | 100g |
2,80 zł
(6,99 zł) |
|
| Kasza jaglana | 70g |
0,68 zł
(3,39 zł) |
|
| Melon | 100g |
1,00 zł
(11,99 zł) |
|
| Mleko ryżowe | 250ml |
2,37 zł
(9,49 zł) |
|
| Natka pietruszki | 12g |
1,05 zł
(2,19 zł) |
|
| Olej rzepakowy | 10g |
0,07 zł
(6,99 zł) |
|
| Oliwa z oliwek | 10g |
0,44 zł
(10,99 zł) |
|
| Pomidory | 120g |
0,64 zł
(3,99 zł) |
|
| Suszone pomidory | 90g |
2,25 zł
(6,99 zł) |
|
| Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |