Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
1. Rzodkiewkę pokrój w plasterki. 2. Wafle ryżowe posmaruj hummusem i obłóż rzodkiewką.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Ananas | 100g |
![]() |
|
Cynamon | 4g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 40g |
![]() |
|
Hummus z czarnuszką | 40g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Jabłko | 360g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 110g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 50g |
![]() |
|
Kiwi | 225g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 20g |
![]() |
|
Marchew | 150g |
![]() |
|
Mąka pszenna typ 500 | 100g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 240g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 5g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 30g |
![]() |
|
Serek homogenizowany naturalny, 0% tłuszczu | 200g |
![]() |
|
Soda oczyszczona | 2g |
![]() |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |