Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Cebula | 90g |
![]() |
|
Czekolada gorzka | 5g |
![]() |
|
Czosnek | 2g |
![]() |
|
Fasola biała, nasiona suche | 80g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Imbir | 5g |
![]() |
|
Jabłko | 300g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 20g |
![]() |
|
Marchew | 20g |
![]() |
|
Masło | 5g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 49g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 50ml |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 20ml |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Pietruszka, korzeń | 30g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 40g |
![]() |
|
Seler, korzeń | 20g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 7g |
![]() |
|
Wiórki kokosowe | 5g |
![]() |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Ziemniaki | 60g |
![]() |
|
Śmietana 18% | 50g |
![]() |