Składniki pasty miksujemy w blenderze. Powstałą pastą smarujemy kromki.
Wszystkie składniki miksujemy w blenderze.
1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 6g |
![]() |
|
Awokado | 40g |
![]() |
|
Banan | 120g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 100g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Hummus z suszonymi pomidorami | 40g |
![]() |
|
Imbir | 2g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 60g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 250g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 8g |
![]() |
|
Mandarynki | 70g |
![]() |
|
Marchew | 150g |
![]() |
|
Melon | 100g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Mąka jaglana | 30g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 240g |
![]() |
|
Pomidory | 70g |
![]() |
|
Sardynka w oleju | 30g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 6g |
![]() |
|
Szczypiorek | 5g |
![]() |