Makrelę oczyszczoną z ości wraz z cebulą, papryką i pietruszką miksujemy. Powstałą pastą smarujemy chleb, a następnie nakładamy sałatę i ogórka.
1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Cebula | 30g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 250g |
![]() |
|
Koperek suszony | 5g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 50g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 40g |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 60g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 120g |
![]() |
|
Pomidory | 320g |
![]() |
|
Pstrąg strumieniowy, świeży | 200g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Sałata | 10g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 100g |
![]() |
|
Ziemniaki, młode | 250g |
0,00 zł
(0,00 zł) |