Składniki pasty miksujemy w blenderze (poza kiełkami). Powstałą pastą smarujemy pieczywo. Podajemy z kiełkami.
propozycja przepisu przysłana przez: Farmer
Makrelę oczyszczoną z ości wraz z cebulą, papryką i pietruszką miksujemy. Powstałą pastą smarujemy chleb, a następnie nakładamy sałatę i ogórka.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 50g |
![]() |
|
Bułka tarta | 16g |
![]() |
|
Cebula | 30g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 150g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 171g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 90g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 12g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 6g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 40g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 24g |
![]() |
|
Ogórek | 180g |
![]() |
|
Ogórek kiszony | 60g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 60g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 0.2g |
![]() |
|
Sałata | 10g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 3g |
![]() |
|
Szczypiorek | 3g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Tuńczyk w oleju | 50g |
![]() |
|
Tuńczyk w wodzie | 30g |
![]() |
|
Ziemniaki | 420g |
![]() |