1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 680g |
![]() |
|
Kapusta kwaszona (kiszona) | 110g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 70g |
![]() |
|
Mango | 280g |
![]() |
|
Marchew | 23g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 6g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 60g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 5g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 20g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 30g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 100g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 40g |
![]() |