Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Zmiksuj wszystkie składniki (lub wrzuć do wyciskarki).
Przepis przesłany przez użytkownika
| Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
|---|---|---|---|
| Cebula | 320g |
0,76 zł
(1,89 zł) |
|
| Czosnek niedźwiedzi | 0.4g |
0,10 zł
(5,99 zł) |
|
| Dynia | 250g |
2,00 zł
(11,99 zł) |
|
| Gałka muszkatołowa | 1g |
0,13 zł
(1,29 zł) |
|
| Gruszka | 130g |
0,91 zł
(6,99 zł) |
|
| Hummus z czarnuszką | 40g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
| Imbir | 5g |
0,14 zł
(5,69 zł) |
|
| Imbir (proszek) | 1g |
0,13 zł
(1,89 zł) |
|
| Jabłko | 510g |
2,22 zł
(3,49 zł) |
|
| Jagody goji (suszone) | 12g |
1,12 zł
(13,99 zł) |
|
| Jarmuż | 500g |
13,98 zł
(13,98 zł) |
|
| Koncentrat pomidorowy 30% | 700g |
13,04 zł
(13,41 zł) |
|
| Makaron ryżowy | 50g |
1,95 zł
(7,79 zł) |
|
| Marchew | 435g |
1,33 zł
(2,29 zł) |
|
| Mielona papryka słodka | 0.4g |
0,03 zł
(1,29 zł) |
|
| Olej rzepakowy | 20g |
0,14 zł
(6,99 zł) |
|
| Papryka czerwona | 240g |
4,40 zł
(10,99 zł) |
|
| Pieprz Cayenne | 0.02g |
0,00 zł
(2,29 zł) |
|
| Pieprz czarny | 1g |
0,09 zł
(1,79 zł) |
|
| Pietruszka, korzeń | 270g |
2,24 zł
(2,49 zł) |
|
| Pomarańcze | 240g |
1,50 zł
(7,49 zł) |
|
| Por | 350g |
6,07 zł
(7,98 zł) |
|
| Sezam | 10g |
0,26 zł
(7,79 zł) |
|
| Sól biała | 1g |
0,01 zł
(1,99 zł) |
|
| Sól himalajska | 2g |
0,02 zł
(3,49 zł) |
|
| Woda | 375ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |