propozycja przepisu przysłana przez: Farmer
Wszystkie składniki miksujemy w blenderze.
Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
| Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
|---|---|---|---|
| Amarantus ekspandowany | 6g |
0,42 zł
(6,99 zł) |
|
| Bułka tarta | 16g |
0,12 zł
(3,89 zł) |
|
| Chleb żytni | 105g |
0,99 zł
(3,79 zł) |
|
| Filet z piersi kurczaka | 150g |
2,61 zł
(8,69 zł) |
|
| Gruszka | 130g |
0,91 zł
(6,99 zł) |
|
| Imbir | 7g |
0,20 zł
(5,69 zł) |
|
| Jabłko | 150g |
0,65 zł
(3,49 zł) |
|
| Jagody goji (suszone) | 12g |
1,12 zł
(13,99 zł) |
|
| Jaja kurze całe | 171g |
1,20 zł
(6,99 zł) |
|
| Jogurt naturalny 2% | 90g |
0,70 zł
(1,39 zł) |
|
| Melon | 100g |
1,00 zł
(11,99 zł) |
|
| Mleko ryżowe | 250ml |
2,37 zł
(9,49 zł) |
|
| Natka pietruszki | 12g |
1,05 zł
(2,19 zł) |
|
| Ogórek | 180g |
1,20 zł
(3,99 zł) |
|
| Ogórek kiszony | 60g |
0,53 zł
(7,99 zł) |
|
| Olej rzepakowy | 30g |
0,21 zł
(6,99 zł) |
|
| Papryka czerwona | 70g |
1,28 zł
(10,99 zł) |
|
| Pesto z bazylią | 15g |
1,67 zł
(9,99 zł) |
|
| Pieprz czarny | 0.2g |
0,02 zł
(1,79 zł) |
|
| Sałata masłowa | 20g |
0,71 zł
(4,99 zł) |
|
| Sól biała | 1g |
0,01 zł
(1,99 zł) |
|
| Tuńczyk w wodzie | 30g |
1,23 zł
(6,99 zł) |
|
| Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
| Ziemniaki | 420g |
0,77 zł
(3,69 zł) |