1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bazylia (suszona) | 10g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 300g |
![]() |
|
Brokuły | 100g |
![]() |
|
Gruszka | 125g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 56g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 390g |
![]() |
|
Kalafior | 150g |
![]() |
|
Mielona papryka chilli | 3g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 270ml |
![]() |
|
Musztarda | 10g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 120g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 15g |
![]() |
|
Rzeżucha | 5g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Schab bez kości | 100g |
![]() |
|
Sok pomarańczowy | 20g |
![]() |
|
Sos sojowy jasny | 10g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 75g |
![]() |