1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Borówka amerykańska | 100g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 100g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 310g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 32g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 50g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 70g |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Ogórek gruntowy | 40g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 120g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 45g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 100g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 90g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 120g |
![]() |
|
Sok z buraków | 100g |
![]() |