1. Rzodkiewkę pokrój w plasterki. 2. Wafle ryżowe posmaruj hummusem i obłóż rzodkiewką.
Kukurydzę (odcedzoną), jajko i mleko doprawiamy ulubionymi przyprawami (np. sól, pieprz, bazylia) i miksujemy. Formujemy placki i smażymy na rozgrzanym oleju.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Ananas | 100g |
![]() |
|
Brzoskwinia | 85g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 40g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 80g |
![]() |
|
Kiwi | 225g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 20g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 200g |
![]() |
|
Makaron pełnoziarnisty | 70g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 12g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 30ml |
![]() |
|
Mąka kukurydziana | 30g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 30g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 100g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 10g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 30g |
![]() |
|
Serek homogenizowany naturalny, 0% tłuszczu | 200g |
![]() |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |