Zmiksuj wszystkie składniki (lub wrzuć do wyciskarki).
Przepis przesłany przez użytkownika
Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 120g |
0,60 zł
(4,99 zł) |
|
Cebula | 30g |
0,07 zł
(1,89 zł) |
|
Filet z piersi kurczaka | 100g |
1,74 zł
(8,69 zł) |
|
Gruszka | 130g |
0,91 zł
(6,99 zł) |
|
Imbir | 5g |
0,14 zł
(5,69 zł) |
|
Jabłko | 510g |
2,22 zł
(3,49 zł) |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
1,12 zł
(13,99 zł) |
|
Kapusta kwaszona (kiszona) | 200g |
1,00 zł
(4,99 zł) |
|
Kasza gryczana | 60g |
0,69 zł
(4,59 zł) |
|
Ksylitol | 7g |
0,36 zł
(12,99 zł) |
|
Marchew | 15g |
0,05 zł
(2,29 zł) |
|
Mleko krowie 1,5% | 100ml |
0,35 zł
(3,49 zł) |
|
Olej rzepakowy | 20g |
0,14 zł
(6,99 zł) |
|
Papryka czerwona | 60g |
1,10 zł
(10,99 zł) |
|
Pomarańcze | 240g |
1,50 zł
(7,49 zł) |
|
Płatki ryżowe | 50g |
0,89 zł
(3,19 zł) |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |