1. Rzodkiewkę pokrój w plasterki. 2. Wafle ryżowe posmaruj hummusem i obłóż rzodkiewką.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 120g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 40g |
![]() |
|
Jabłko | 100g |
![]() |
|
Kalafior | 440g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 10g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 20g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 70g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 10g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 490ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Ogórek | 180g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 30g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 0.25g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 100g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 30g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 30g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Sól himalajska | 0.25g |
![]() |