Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Zalewamy mlekiem i mieszamy z posiekanymi migdałami, pokrojonym na drobne kawałki bananem i karobem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 180g |
![]() |
|
Czosnek | 10g |
![]() |
|
Dynia | 210g |
![]() |
|
Groch, nasiona suche | 45g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Karob | 6g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Krążki ryżowe | 20g |
![]() |
|
Marchew | 40g |
![]() |
|
Masło | 5g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 6g |
![]() |
|
Migdały | 5g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 24g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 500ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Nasiona słonecznika (łuskane) | 20g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Pietruszka, korzeń | 40g |
![]() |
|
Por | 140g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 40g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |