Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Brokuły mrożone | 100g |
![]() |
|
Cebula | 30g |
![]() |
|
Czosnek | 5g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 70g |
![]() |
|
Groszek zielony konserwowy bez zalewy | 30g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Imbir | 5g |
![]() |
|
Jabłko | 300g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 54g |
![]() |
|
Kasza jęczmienna, pęczak | 50g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 20g |
![]() |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 24g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 300ml |
![]() |
|
Olej kokosowy | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 100g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 60g |
![]() |
|
Przyprawa do kurczaka | 2g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Sos chilli słodki | 10g |
![]() |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |