Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Borówka amerykańska | 100g |
![]() |
|
Cebula | 25g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Imbir | 5g |
![]() |
|
Jabłko | 300g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 56g |
![]() |
|
Jarmuż | 20g |
![]() |
|
Koncentrat pomidorowy 30% | 240g |
![]() |
|
Malina | 60g |
![]() |
|
Mielona papryka chilli | 1g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 1g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 940ml |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 240g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Mąka gryczana | 260g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 50g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Quinoa (komosa ryżowa) | 70g |
![]() |
|
Soczewica czerwona, nasiona suche | 50g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Woda | 375ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |