1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 120g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 300g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 200g |
![]() |
|
Ksylitol | 7g |
![]() |
|
Malina | 60g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 100ml |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 240g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Ogórek kiszony | 60g |
![]() |
|
Płatki ryżowe | 50g |
![]() |
|
Quinoa (komosa ryżowa) | 70g |
![]() |
|
Rukola | 20g |
![]() |
|
Schab pieczony | 40g |
![]() |